Forresten

9 Sorte

9-sorte-trinebdk

Jeg har siden, jeg ødelagde min sorte yndlingstop fra Vila ved at hænge fast i dørhåndtaget, været på jagt efter en ny top. En yndlingstop som selv 3 år efter stadig er lige så pæn sort, lige så pæn i faconen som da jeg købte den. En kortærmet top som var fantastisk om sommeren fordi den havde en åbning i ryggen, den var fantastisk som vinteren med en cardigan eller en blazer udover, den var fantastisk til fest pga. den åbne ryg og sidst men ikke mindst var den fantastisk at have med i kufferten på mine rejser fordi den ikke skal stryges. Den skulle blot skylles op, rystes og hænges til tørre en times tid, så var den klar igen.

Men ak – den måtte altså lade livet tidligere på efteråret og har mere eller mindre efterladt mig med en gigantisk tøjkrise hver gang kufferten skal pakkes til en rejse.

Alle 9 toppe måtte gerne finde vej i mit klædeskab, men siden vi nu skal flytte i noget der er halvt så stort og jeg dermed skal til at dele klædeskab med Økonomimanden, så går det nok ikke. Jeg overvejer dog kraftigt at klikke et par af de tre øverste hjem og så har jeg et svagt punkt for blomstrede toppe, så mon ikke den midterste top også ryger med i kurven?

Har du nogen garderobe favoritter som ville efterlade dig i tøjkrise hvis den gik i stykker?

2 kommentarer

 • Ida

  Jeg kender så godt dit dilemma. Jeg havde den fineste top og ja, den behøvede heller ikke at blive strøget. Da den gik i stykker hørte jeg straks min mor, om hun mente om den kunne redes, men aj nej 🙁
  Hele midterrækker er jeg ret vild med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TrineB

   Det er så træls når man lige får ødelagt de der få ting som bare holder hver gang.
   Vi må på shopping må vi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten