Camping Bella Italia

At It Again

img_0288

Så er hverdagen her igen med arbejde, vaske tøj, hvem-laver-mad-idag-og-hvem-putter-barnet og hvad sådan en hverdag nu ellers indeholder inden skole og alle fritidsaktiviteter starter op igen. Lige så meget som jeg holder af ferier så elsker jeg også min hverdag og jeg glædede mig faktisk til at komme igang med arbejdet igen.

Tirsdag morgen klokken lidt for tidligt hoppede jeg derfor på toget mod København hvor jeg havde temmelig mange møder, men der var heldigvis også tid til at få snakket om ferie og generelt blive opdateret på projektet og mine kollegaer inden jeg hoppede på toget hjem igen sidst på eftermiddagen. Træt og godt brugt landede jeg hjemme ved 19 tiden, jeg nåede lige at putte Barnet inden jeg satte mig foran computeren og fik lukket de sidste opgaver.

Det er både godt og skidt med sådanne dage på kontoret med mange møder og en masse hyggesnak, for jeg får som regel ikke lavet ret meget reelt arbejde bag computer skærmen og det betyder så aften arbejde. Så jeg endte med en 15 timers arbejdsdag.

Det kan godt være at jobbet her betyder tidligt op, sent i seng og lange dage. Men når man kan være så heldig at have solen lige i fjæset mens man venter på toget så er det alligevel ikke helt så tosset at stå så tidligt op.

Er du også startet op igen efter ferie?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camping Bella Italia