På den igen

Bullet Journal

d60089cf250bc270839db1f2834555d9
Jeg har de sidste mange måneder arbejdet ret meget, måske også for meget hvis du spørger mange. Herunder mine kære chefer, som nu har sendt mig til afkøling med ordene “Enten sætter du tempoet ned eller også sender vi dig hjem på orlov”.

I den forbindelse betyder det blandt andet at aftenarbejde er no-go, hvilket har gjort mine aftener indimellem føles ret lange. En af de selv samme chefer fortalte mig om Bullet Journal som både kunne tilfredsstille min trang til at skrive og det lidt mere kreative tegneri jeg prøver at gøre mig lidt i ind i mellem. Økonomimanden var hurtig til påpege at jeg jo også har en blog som jeg kan bruge til skriveriet (han er svært skeptisk overfor nye ting), hvilket jo er ganske korrekt. Men eftersom jeg bruger 8 timer om dagen foran en skærm,  så kunne det være rart med lidt skærmfri tid engang i mellem.

Mine chefer plejer at være nogle kloge damer, så jeg satte mig til at søge lidt mere information omkring det. Både instagram men også google leverede lynhurtigt nogle brugbare resultater til mig og jeg kan se at det er ret stort i USA og begynder også så småt at vinde indpas herhjemme.

screen-shot-2017-01-31-at-8-58-29-pm

I bund og grund så er det at man kombinerer to-do-lister, huskelister, post it’s, den klassiske kalender, dagbog m.v i en bog. Det skal ses som et redskab til at få styr på alle de ting man har gang i og dermed også din personlige udvikling.

Det eneste du sådan set behøver er en notesbog og en kuglepen. Der findes dog nogle specielle bøger med “dots” i, som hjælper en nybegynder indenfor den kreative del, således de kan bruges som pejlepunkter når man tegner. Lige nu overvejer jeg at bestille sådan en bog hjem, sammen med nogle gode blyanter eller tuscher og så begive mig i kast med det.

Kender du til Bullet Journal? Og har du evt. nogle erfaringer med det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På den igen