I'm a shoeaholic

Dovnedag

img_9030

img_9032

Jeg er altså ret begejstret for det her vinterferie koncept, hvor vi har alverdens med tid til at lave alting og ingenting. Der er tid til at sove længe, og nu hvor barnet er kørt over på ferie-mode så sover vi gerne til kl. 8 eller længere, tid til at læse højt i yndlingsbogen, tid til at spille Uno og kryds & bolle og tid til bare at være. Men der er ekstra tid til nye og spændende oplevelser, vi har blandt andet været i både København og Tyskland.

Vi kom hjem fra København i går, så dagen i dag bruger vi nok på sofaen. Barnet er i tullehumør, og jeg har lidt praktiske ting der også skal klares. Vi har også nogle kufferter der skal pakkes ud og så er køleskabet gabende tomt efter et par dage på farten. Så vi tager det stille og roligt i dag.

Hvad skal du lave i dag?

4 kommentarer

 • Uha – hvor ville jeg gerne, at mine drenge ville sove lidt længere 🙂 Jeg er selv elendig til, at sove længe, men mine drenge er oppe kl:6 hver morgen – ferie eller ej. Men måske de kære teenageår arbejder lidt med os 🙂 Hvor ser den dejlig ud den sofa.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TrineB

   Det har også taget en del tilvænning at få hende til at sove lidt længere..
   Sofaen er også skøn – den passer lige til os:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinterferie… husker slet ikke hvornår jeg sidst havde det – tror faktisk at det er hele 15 år siden…
  I dag har jeg dog haft fri og dagen er brugt sammen med mor, hvor vi har været en tur i Fuglebjerg og ligge blomster på min mormor og morfars gravsted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TrineB

   Lyder også som en rigtig hyggelig dag.

   Vinterferie kan varmt anbefales.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm a shoeaholic