New Baby on Wheels

Ferie i Danmark

img_0251

img_0237

Vi kom hjem fra små to ugers ferie i Italien sidste fredag og havde heldigvis en uges ferie mere herhjemme. Vi havde drømt om sol, sommer, ture til stranden, ture ud i det danske land for at se og opleve. Men lad os bare være ærlige, det er der ikke blevet så meget af for vejret har været elendigt.

I stedet har vi været lidt praktiske som nogen af jer sikkert allerede har set på min instagram profil. Vi har malet på førstesalen, lavet nyt klædeskab til mig, slået græs som var blevet alt for langt efter to ugers ferie, ordnet vasketøj, ryddet op og pakket væk. Men der er heldigvis også blevet tid til legeaftaler for barnet, besøg hos gode venner i Varde og gåture inklusiv is ved Hindsgavl Slot, hvor det øverste billede også er taget.

img_0232

Og så havde Økonomimanden fødselsdag midt i det hele, det fejrede vi med æg og bacon til morgenmad, nattøj til ud på eftermiddagen og så sluttede vi af med aftensmad på Cafe Vivaldi i Fredericia. Det sted kan i øvrigt varmt anbefales. Jeg fik deres Classic Burger, som kan ses på billedet, Økonomimanden fik deres Club Sandwich og Barnet konfirmede uden øvl og bøvl deres børnemenu med Fiskefilet og Pommes.

Vi har heldigvis et par dages ferie mere tilbage og her har vi blandt andet planer om aftensmad med søde venner, mere maling på førstesalen og så skal vi vidst også til at kigge lidt på hvad Barnet mangler til skolestart her om 14 dage og så kalder hverdagen altså igen på mandag.

God weekend til dig og dine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Baby on Wheels