Lørdag morgen

Ferie Morgenmad og tips til København med barn søges

img_1935

Barnet og jeg holder vinterferie, det fejrede vi med at sove længe efter børne-standard og derefter morgenmad i sofaen. Præcis lige som enhver ferie bør starte.

Min morgenmad er relativt simpel, i hverdagen består den som regel af havregryn med en lille håndfuld rosiner og mini mælk eller A38 med noget müsli af en art. I weekenden og ferierne er den som regel udskiftet til enten et rundstykke eller en bolle med ost eller noget andet pålæg flankeret af en kop kaffe og et glas appelsin juice. Således også i dag på vores første feriedag.

Barnet og jeg har en hel uges ferie sammen. Vi har planlagt lidt forskelligt med legeaftaler, biograftur og se den nye Disney film Coco. I morgen og onsdag skal vi en smuttur til København, udover en tur i Tivoli og Disney butikken så ved jeg faktisk ikke rigtig hvad vi skal finde på.

Har I nogen tips til hvad vi skal lave og ikke mindst hvor vi skal spise? Hvor skal jeg tage en 7-årig krudtugle med hen?

Men før den står på København så har jeg lige et par møder der skal overståes og Barnet har erklæret at hun hvertfald ikke forlader sofa og ipad lige foreløbig. Men mon ikke et besøg af veninden og hendes mor over middag nok skal få hende på andre tanker?

Rigtig dejlig mandag til dig og dine.

2 kommentarer

 • I kan evt. tage i Eksperimentarium i Hellerup.
  Frokost kan jeg nævne fars dreng. Det er hyggeligt og ikke så galt pris mæssing. Ellers er Illum Rooftop også en mulighed og tæt på Disney Butikken 🙂
  God tur i Tivoli 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TrineB

   Tak for tips søde Ida. Jeg vaklede mellem Eksperimentarium og Den Blå Planet i dag, men endte det Den Blå Planet da Barnet begyndte at fable om Haj udstilling hun engang havde set.
   Eksperimentarium er helt klar på listen til næste gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag morgen