Tankemylder

Fire flade og av for pokker

trineb-fireflade

Vagabond // Bianco // Dune London // Ralph Lauren // ECCO

Hvem skulle nu have troet det? et indlæg med flade støvler? Altså det er heller ikke ligefrem fordi det er mit største ønske, men jeg er efterhånden snart så desperat at flade støvler er et must end det er så meget andet.

Jeg var så uheldig at løfte min kuffert forkert på sidste uges London tur og kunne mærke hvordan bækkenet led gav sig og rykkede sig skævt. Desværre havde mine kiropraktor ingen akutte tider fredag så jeg måtte vente til mandag.

Et fald ned af trappen søndag aften gjorde bestemt heller ikke sagen bedre og min kiropraktor var overraskende hurtig til at dømme skævt bækken og hold i lænden før han knækkede mig på kryds og tværs.

Nårh ja og så ingen træning eller høje hæle den næste uges tid. Det første kan jeg overhovedet ikke overskue lige nu og det andet volder mig ret store problemer da det eneste flade fodtøj jeg ejer foruden mine sneakers er mine gummistøvler.

Hvad gør en kvinde i nød? Hun overspringshandler og drømmer om fine flade støvler i læder – alle 4 par måtte meget gerne flytte ind hos mig omgående. Jeg har dog nøjedes med et enkelt par som jeg ikke kan finde på nettet, men de ligner lidt de øverste i højre hjørne.

Men drømmene forbliver heftige og hede om de nude stilletter fra Dune London – av de er godt nok fine. Nårh ja og drømmene er ikke mindre hede når det drejer sig om næste dosis smertestillende og min kiropraktor.

God onsdag!

2 kommentarer

  • Ida

    NEj Trine, hvor har du været uheldig 🙁
    Støvlerne fra Vagabond er virkelig lækre! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tankemylder