SOLGT!

Forresten

img_1123

Er jeg forundret over hvor god jeg egentlig er til at glemme at Barnet har lektier for cirka hver anden dag til trods for at det står på Forældre Intra. Til mit forsvar skal det siges at det først er noget der er startet efter efterårsferien.

Kan jeg i øvrigt på ingen måde klandre Barnet for manglende information omkring ovenstående, jeg var præcis sådan selv gennem hele min skoletid inkl. Gymnasiet og HHX.

Er det ret imponerende jeg rent faktisk formåede at bestå den CAPM Eksamen tidligere på efteråret med min manglende lyst til lektielæsning og udenadslære.

har jeg sjældent følt mig så ramt som da Søde Ida for et stykke tid siden, i et indlæg af samme navn, skrev omkring voksne med manglende cykelhjelm og barnesæde bagpå. Selvom Barnet cykler selv med cykelhjelm vel at mærke og har gjort det længe, så er det som om at hjelm-kriteriet kun gælder hende for “så meget cykler jeg jo ikke”. Efter Idas indlæg (og med hendes uheld in mente) så har jeg faktisk været været ude og investere i en cykelhjelm.

Har jeg fået en ustyrlig trang til chips med KiMS Holiday Dip. Lad mig bare sige at min hud i ansigtet ikke er synderlig begejstret for tiden

Er jeg svært begejstret for kjoler og strømpebukser for tiden, jeg synes mine bukser sidder noget stramt. Jeg tænker at ovenstående måske også spiller ind på det faktum

Har jeg også været syg og ikke kunne motionere ordentligt i 14 dage. Det har nok heller ikke gjort det bedre.

Startede jeg med at løbe igen i onsdags, hvor det blev til 5,5km rundt om søerne i København. Der gik så cirka en time fra jeg kom hjem til at mine lungerne indhentede mig igen. Heldigvis gik det bedre i dag

Har jeg fået en svaghed for stilletter fra Dune London, Nine West og Kurt Geiger, som alle forhandles hos House of Fraser i London. Sådan en butik ligger lige ved siden af kontoret i London og når man passerer den for at komme til/fra tuben eller hotellet så kalder det jo nærmest på et besøg. Lad mig bare afsløre at mit VISA kort har været kørt igennem jævnt mange gange der i de sidste par måneder.

Har jeg genopdaget Valpoliciellas Ripasso Rødvin – av for pokker den smager godt!

4 kommentarer

 • Ida

  Først!! Vildt godt billede af dig 🙂
  Dernæst.. hihi undskyld det var ikke min mening at ‘dømme’, men ih det virker så dumt, når forældre cykler uden hjelm.
  Og så til aller sidst, jeg glæder mig så meget til at se dig til december 😀 – så tager jeg gerne ligende billede af dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TrineB

   Tusind tak skal du have.
   Du dømmer ikke – du har jo ret. Det er vildt dobbeltmoralsk og min lille politibetjent af en datter kommenterer det også gerne.
   Glæder mig også til at se dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Giv Julie en ‘high Five’ fra mig 🙂 Det er godt, at hun også kommenterer det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TrineB

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLGT!