December 2017

Forsinket Fredags Fjæs #7 og #8

img_1531

Meget forsinket kommer her Fredags-fjæs #7, som burde være udgivet d. 15 December 2018, men da jeg var på arbejde og derefter tog direkte til julefrokost, så blev det altså glemt. Jeg huskede dog at forevige outfittet inden jeg strøg afsted mod 12 timers fest – dog i et meget mørkt skær. Det var vidst også godt det samme, så skjultes de sorte rander under øjenene endnu bedre.

Kjolen er fra B-Young (en sort glimmersag med stram underdel og løsere overdel), blazer fra H&M og Peep Toe stilletter fra Bianco (som efterhånden har 5 år og mindst 50 fester på bagen).

img_1561

Fredags Fjæs #8 er også et spejlselfie – fredag d. 22/12 bød nemlig også på fest og ballade. Denne gang lykkedes det mig dog at forevige mig i selv i et nogenlunde lys.

Kjolen er en gammel sag fra Nümph, blazer fra H&M og stilletter fra Nine West. Stilletterne er semi-nye, købte dem på udsalg i House of Fraser i London i sommers, men jomfru-turen for dem blev altså først 6 måneder senere. Og det var en fejl – ikke at jeg købte dem, men at de først kom på så længe efter, for trods de høje hæle så er de sindssygt lækre at have på. Jeg forudser at vi bliver fine venner til forår/sommer.

Jeg tænker at denne fredag d. 29/12 bliver knap så festlig, men man ved jo aldrig. Jeg skal nemlig til København og se Comedy Aid i Royal Arena.

Desværre bliver det til en ud/hjem samme dag tur, da økonomien efter IKEA tur nummer 5 på lige så mange uger er lidt stram, jeg gad dog at kunne blive for der var lige et par mennesker jeg gerne ville nå at se, men det må blive næste gang.

Hvad skal du lave på fredag?

4 kommentarer

 • Ida

  12 timers julefrokost… Det lyder til at have været en god fest 🙂
  Håber at de 5 IKEA turer bragte noget godt med sig 😉
  I morgen skal jeg hjem til mine onkler sammen med min mor, far og lillebror. Kæmper dog meget med rygsmerter lige i øjeblikket, så frygter at jeg kommer til at tilbringe det meste af tiden på deres sofa 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TrineB

   Det var en mega god fest 🙂
   IKEA har bragt en masse med sig – omend det har været nogle dyre besøg.

   Håber din fredag aften blev god og knap så smertefuld

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, Ikea er et farligt sted 😉

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December 2017