Bullet Journal

Fredags Fjæs #1

img_1166

Sådan så jeg ud tidligere i dag inden den stod på arbejde, pizzabagning og efterfølgende Pizza/Halloween Party med Barnets klasse. Nu stritter håret i alle retninger, randerne under øjnene er dybere, mascaraen sidder heller ikke på de strategisk udvalgte steder, tilgengæld har jeg nattøj på, vin i glasset og en hel weekend foran mig. Det er heller ikke så tosset.

Denne weekend står på en tur til København, hvor Økonomimanden skal indløse sin julegave, som blandt andet var et par billetter til Carsten Bangs nye One Man show “Alter Ego”. Det glæder jeg mig til at se og endnu mere glæder jeg mig til at sove længe søndag morgen på Hotel Imperial og spise morgenmad uden at skulle besvare 1.000 spørgsmål om ditte og hint.

Hvad skal du lave i weekenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bullet Journal