Fredags Fjæs #1

Fredags Fjæs #2

img_1219

Yet another week passed by… Synes kun det er ganske kort tid siden at jeg sidst lavede et fredags fjæs indlæg og nu her vi her igen. Hvor forsvandt den uge lige hen?

Den druknede i arbejde, søde mennesker og en masse beslutninger og ny-indkøb. Arbejdet bød på både London, København og de søde mennesker. Torsdag eftermiddag da jeg kom hjem efter min rundtur mindede Økonomimanden mig om at den der flytning nærmer sig med hastige skridt og der stadig mangler at blive taget en masse beslutninger og foretaget en del nye indkøb. Det sidste bruge jeg så min torsdag aften på og lagde nok den dyreste ordre ved IKEA i min shoppehistorie.

Men i dag er der fredag, jeg har været på kontoret i dag, haft nogle gode møder og velhjemme lavede Barnet og jeg pandekager til aftensmad og spiste popcorn i hele sofaen mens Vild med Dans kørte i baggrunden. Nu sover Barnet og jeg nyder det sidste af en dejlig uge med en kold cola ved siden.

Weekenden kalder, Barnet skal til svømning og vi skal alle til fødselsdag. Ellers tror jeg planen er at lave så lidt som muligt, selvom Økonomimanden påstår at der også skal ses på lidt nedpakning og udrydning.

Hvad skal du lave?

2 kommentarer

 • Ida

  Trine… Du skulle have været med til odense marcipan hygge i torsdags! 🙂
  Kommer du snart til København igen? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TrineB

   Ville også gerne, men mit fly landede først i Kastrup ved 17:30 tiden så det blev lidt presset.
   Kommer snart Øst over igen – sender lige datoerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags Fjæs #1