Gamle favoritter og fredags snolder

Fredags Fjæs #3

img_1267

T-shirt: Primark // Øreringe: Pilgrim

Friday is Friyay – det plejer at være mit fredagsmotto, således også i dag. Ikke fordi den har stået på fest og farver, derimod har den stået på Mortens Aften and med mine forældre, min lillebror og hans kæreste hjemme hos os. Dermed har jeg også brugt det meste af min fredag eftermiddag i køkkenet med at lave and, sovs og det resterende tilbehør i form af kartofler (både hvide, brune og franske) og rødkål. Der blev dog også tid til at passe jobbet, både med et besøg på kontoret og derefter afhentning af gratis flyttekasser inden jeg tog resten af arbejdsdagen hjemme.

Nu er jeg tilgengæld kravlet i nattøjet, håret stritter til alle sider, jeg har vin i glasset og absolut ingen planer resten af weekenden. Andet end Barnet som sædvanlig skal køres til svømning og så kommer der en legekammerat til hende søndag. Mon ikke jeg skulle se lidt på det der flyttekasse pakning så?

Hvad skal du lave i weekenden?

4 kommentarer

 • Uglet hår og vin lyder prægtigt!

  Håber din weekend var god.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du var godt i gang i fredags 🙂
  Og nattøj og rødvin lyder helt fortjent 🙂
  – Det er ligefør at vi skal holde ‘pyjamas party’ næste gang du er i København 😀 – Det kunne være noget så hyggeligt !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gamle favoritter og fredags snolder