Forsinket Fredags Fjæs #7 og #8

Fredagsfjæs #9 og et forsigtigt pip

img_1920

Friday is Friyay – mottoet holder stadig lige godt fast ved mig. Men det gør mit bloggeri da ikke og det forsøger jeg så for Gud ved hvilken gang at lave om på. Måske gang nummer 117 er lykkens gang?

Anyhow det er som bekendt Fredag, der ligger sne uden for mit vindue og solen skinner, så det fejrer jeg med årets første Fredags-Fjæs og årets første blog indlæg. Det var været en af de længere uger for både Barnet og jeg har været underdrejet af sygdom, heldigvis ikke samtidig, men det trækker stadig tænder ud.

Weekenden står fødselsdage, Barnet skal til pige-fødselsdag imens jeg snupper en fødselsdags hos min mormors mand. Ellers tænker jeg vi skal nyde det sidste af den sne der har ligget her den sidste uges tid og se om vi kan ryste det sygdom ud af kroppen inden den står på en uges vinterferie.

Hvad skal du lave i weekenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsinket Fredags Fjæs #7 og #8