Fredagsfjæs #9 og et forsigtigt pip

Lørdag morgen

img_8902

Lørdag morgen herhjemme plejer som regel at betyde lidt hygge og derefter svømning for Barnet. Denne lørdag skal hun dog ikke til svømning, så derfor var der masser af tid til at hygge lidt ekstra. Så efter en halv time hvor vi puttede under dynerne med ipaden, så vi skyndte os til vores lokale bager efter rundstykker.

Da vi kom hjem lavede jeg cappuchino  til mig selv på min Dolce Gusto maskine og Barnet udtrykte ønske om gerne at ville smage varm kakao, så jeg lavede en kop varm Nesquick Kako til hende. Det var hun dog ikke synderligt begejstret for. Men hun sagde dog at varm kakao smager bedre end kold kakao. Så vi er da nået et lille skridt videre. Vi spiste morgenmad sammen og har derefter hygget med at få pakket de fødselsdagsgaver ind som Barnet skal aflevere til eftermiddagens pige-fødselsdag og nøje udvalgt hendes outfit til samme. Nu tegner hun og jeg har dermed tid til dimse lidt ved bloggen.
img_8911

img_8912

Jeg elsker mit lille kaffehjørne i køkkenet, det var faktisk noget af det første der blev lavet helt færdig da vi flyttede ind i November. Billederne er også taget kort tid derefter. Hjørnet er siden blevet udvidet med en ny elkedel og et større lag af min yndlings the fra Sing Tehus. Jeg overvejer dog også at udskifte min Dolce Gusto maskine til en Nespresso maskine, da jeg synes at smagen af kaffe lige bliver lidt bedre. Men eftersom jeg oftest drikker latte eller cappuchino, så skal der en mælkeskummer til også. Så det bliver en lidt dyrere runde, og efter at have bestilt sommerferie så bløder dankortet lidt.

Nu må jeg hellere komme i bad og så derefter ud at få indkøbt de gaver jeg selv skal give senere i dag.

God lørdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfjæs #9 og et forsigtigt pip