Forfra

Mom-Flu

img_1156

Kender I det når man har alle de gode intentioner, men man bare ikke får gjort noget ved det? Sådan havde jeg det med bloggen her. Jeg brugte en hel weekend på at arkivere 1.300 indlæg og udtænke mig start indlægget på mit blanke stykke papir og så …. tavshed.

Undskyldninger er mange og spænder til alt lige fra arbejde, travlhed på hjemmefronten, vasketøj, oprydning og rengøring, muligt hussalg, efterårsferie, fødselsdag for Barnet og mange andre lige så gode undskyldninger.

Men nu hvor jeg er nedlagt af en ordentlig omgang Mom-Flu så er der ikke så meget andet jeg magter end at stene diverse sociale medier, læse blogs og altså fylde min egen med indlæg. For der kommer nemlig til at ske en masse i den nærmeste fremtid. Men altså først skal jeg lige oven på den her Mom-Flu jeg har tilraget mig.

Mom-Flu? Det er såmænd det samme som den frygtede Man-Flu – eneste forskel er at no one gives AF og jeg stadig skal rydde op, vaske tøj og lave mad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forfra