Lago di Garda - you were good for me.. again

New Baby on Wheels

billede-21-04-2017-08-40-00

Som I som bekendt ved, havde vi vores kvaler med vores tidligere familiebil. Den gik i stykker nærmest for et godt ord. En kollega sagde på et tidspunkt til mig at vi jo sådan set ikke behøvede at købe en ny bil, for det var vi allerede godt i gang med. Stykke for stykke altså.

Men i påsken, gik den gamle endnu engang i stykker (batteriet var fladt) og så fik vi nok. Så meget nok at vi dagen efter befandt os hos Tegllund (nu Autocentralen Kolding) hvor vi prøvekørte bilen på billedet.

Den blev vi svært begejstret for, så efter endt prøvetur og forhandling underskrev vi en købsaftale. Ugen efter kunne vi så hente Økonomimandens nye bil, som således også fragtede os til og fra Italien. Den er helt bestemt godkendt efter alle kunstens regler, også af husets yngste beboer som har erklæret stor kærlighed til den.

Og hvad er det så for en? Det er en Opel Astra 1,4 Enjoy St med 150HK, indbygget navigation, bakkamera, parkeringscensorer og alt hvad der ellers kan bimle og bamle af ekstraudstyr. Jo den har også ratvarme!

Virker alt det der ekstraudstyr som bakkamera og parkeringscensorer så? Tilsyneladende kun når det er Økonomimanden der kører, for jeg har allerede formået at lave ridser i den 2! gange.

P.S Nej kvinder kan ikke køre bil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lago di Garda - you were good for me.. again