Vinterklar

SOLGT!

img_1176

Jeg blev for nogle uger siden ringet op at vores ejendomsmægler der blot ville ønske tillykke med at handlen nu var endelig. Bankerne og advokaten havde godkendt handlen, garantier var blevet udstedt og depositum indbetalt. Nærmest i samme sekund som jeg lagde på dukkede de næste spørgsmål op – hvad nu? hvorhen? Men før jeg svarer på de spørgsmål så lad mig lige tage jer med nogle år tilbage.

Nærmest i samme sekund som vi i første gang, tilbage i 2014, satte huset til salg begyndte folk at spørge til hvad vi så ville. Svaret var at finde noget der er mindre og med mindre have . For med 163kvm hus, 1144 kvm grund så er pladsmangel ikke problemet her. Snarere tværtimod. Vi har for meget plads, der skal bruges for meget tid på oprydning, rengøring og vedligeholdelse af have (og hus) som kunne være brugt på så mange andre sjovere ting. Uden at gå for meget i detaljer så lad mig blot sige at det svar ikke faldt i god jord alle steder. Vi fik dog ikke solgt huset og efter 18 måneder valgte vi at tage det af markedet og i stedet lave nogle ting om således det kom til at passe til vores behov.

Nu valgte vi at prøve igen og denne gang gik det stærkt – 3 uger tog det at få det solgt. Et mindre afslag i udbuds prisen og overtagelse pr. 1 Januar 2018. Nærmest med det samme har alle stået i kø for at få at vide hvad vi så skulle. Svaret har været det samme og igen har vi skulle forsvare vores valg mange steder – ofte hos folk som vi måske kun kender på overfladen og igen har hele debatten omkring hvorfor Barnet er enebarn og om hun dog ikke skal have nogle søskende også været oppe og vende.

Hvorfor er det at det er OK at stille den slags personlige spørgsmål? Hvorfor er det at det er OK at stille spørgsmålstegn ved andres valg af familiesammensætning, valg af bolig og måde at leve på så snart den ikke er ligesom størstedelens? Hov, det var et sidespring!!!

Jeg har selv gjort mig mange tanker omkring det med at få solgt huset og skulle videre herfra, selvom det måske ikke virker sådan på mange. Skal det være køb eller leje, skal det være hus eller lejlighed, skal det være i byen eller på landet, skal det være her i området eller et andet sted, skal der være have til, skal der være 3 eller 4 værelser. Spørgsmålene har været mange og jeg er ikke sikker på at jeg kender alle svarene.

Foreløbig flytter vi i en 3 værelses lejlighed på 84kvm på første sal lige om lidt og skal jeg være helt ærligt så glæder jeg mig ret meget over at der hverken er have eller at det er vi ejer for så kan jeg nemlig ringe til en vicevært og sig “Kom og lav det!”.

2 kommentarer

 • Ida

  Tillykke med salget og det lyder helt fantasktisk at det ikke tog mere end 3 uger at få det solgt i anden omgang.
  84 kvm lyder lækkert – siger jeg, som er alene og bor på 57 kvm 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TrineB

   Tak sødeste Ida, vi glæder os også til de nye eventyr.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterklar