Dovnedag

Vinterferie i København

img_1946

img_1949Det var så den ferie. Ferien som bød på biografture (ja i flertal) hvor vi så Hodja fra Pjort og Disneys Coco. Barnet var lige opslugt af begge, vi har set gode venner, der hr også været tid til den allerførste sove-sammen-med-en-veninde aftale til årets MGP aften og så var der altså også vores tur til København først på ugen.

Det var første gang vi på den måde var alene på tur (eller rejse som Barnet kaldte det) og hvor var det hyggeligt både at være så intenst sammen med hende men også at være vidne til den måde hun oplever nye ting på. Lige fra togturen, til Tivoli og til mødet med min kollega.

Hun er en oplever ligesom sin mor, så hun brugte en del tid i vinduet der vendte ud mod Østre Farimagsgade, hvor hun kiggede på mennesker og funderede højt over hvor de kom fra og hvor de skulle hen.

Vi var son jeg nævnte HER, en tur i Tivoli og i Disney butikken på den første dag, og efter 8 km gåtur, så var Barnets korte ben godt trætte. Så aftensmaden blev til pizza sammen med min søde kollega. Barnet gik kold ved 20:30 hvorefter resten af aftenen bød på snak og grin med min kollega.

Onsdag morgen startede med en snak om livet og døden ikke mindst. Prins Henrik døde jo om natten og København var derfor fyldt med flag på halv, det krævede lige en forklaring eller to. Vi brugte derefter formiddagen på et besøg i Den Blå Planet som i den grad fascinerede Barnet. Hun er meget fascineret af især hajer, så derfor brugte vi lang tid foran det helt store akvarium med Hammerhajerne. At vi så efterfølgende så noget Børne teater der lærte os om Hammerhajernes sanser gjorde ikke oplevelsen kedeligere.

Vi afsluttede en fantastisk tur med at gå på eventyr i Botanisk Have, der virkelig viste sig fra den pæne side med sol, blå himmel og plusgrader.

img_2023

img_2031

Vi har allerede aftalt vi til sommer snupper en tur til, for som Barnet sagde på turen hjem “Nu forstår jeg hvorfor du elsker København, og det gør jeg også”. Og så erklærede hun i øvrigt at “når jeg er voksen så vil jeg bo i København”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dovnedag